Field Labels not displaying for “Is” search mode

Home Forums BP Profile Search Forum Field Labels not displaying for “Is” search mode

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #10761 Reply
    Shonty
    Guest

    Hi there,

    Some of the fields have the “field label” inside the field depending on the search mode. These search modes are Range, Contain and Match Any. These look good.

    “Is” search mode does not have the field label showing inside the field. It has the field label as an option inside its selections, but it default displays the “blank” option instead. You need to click on it to see what the field is for. As a workaround I am typing the “field label” in the description box so the viewer knows what the field is for. Unfortunately the description shows beneath the box on the form, so the user thinks the field BELOW the description (Field Label) is the field. But, it is actually the field above.

    Sorry that sounds complicated but in short. How do I show the “Field Label” inside an “Is” search mode field?

    Thank you for your help. Love your work.

    #10766 Reply
    andrea
    Keymaster

    Hi Shonty,

    Sorry I’m unable to help, but your form templates are provided by your theme, Kleo, so I suggest you ask Kleo support for advice.

    To make sure your form template comes from Kleo, go to the Users -> Profile Search admin page and read the template description in the Template column.

    #10778 Reply
    Shonty
    Guest

    Beautiful. Thank you Andrea. I will approach my theme provider. Take care

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Field Labels not displaying for “Is” search mode
Your information: